رزومه

1402

25 اردیبهشت

محدوده‌ اکتشافی دره پهن- شهرستان رابر استان کرمان

محدوده معدنی دره پهن، در استان کرمان و تقريبا در فاصله 50 کیلومتری جنوب شهر رابر واقع شده است. محدوده مورد مطالعه در برگه زمین‌شناسی 1:250.000 سبزواران و 1:100.000 اسفندقه قرار می‌گیرد. مساحت این محدوده 15/8 کیلومترمربع بوده به صورت یک 4 ضلعی است. عملیات صحرایی داده‌برداری به مدت 6 روز در ابتدای خرداد ماه 1402 در این محدوده انجام شد.
در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی در بخشی از محدوده با اجرای 5 پروفیل با استفاده از آرایه‌های پل-دایپل و دایپل-دایپل با فواصل الکترودی 20 متر و 15 متر(پروفیل 1 با ترکیب آرایه‌های پل-دایپل و دایپل دایپل با فواصل الکترودی 20 متر و پروفیل 2 با فواصل الکترودی 15 متر و الباقی پروفیل‌ها با تک آرایه پل-دایپل و فواصل الکترودی 20 متر اجرا شده‌اند) در دستور کار قرار گرفت.

12 اردیبهشت

مطالعه هیپ لیچینگ معدن مس میدوک شهر بابک

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف مطالعات پایداری هیپ لیچینگ

25 فروردین

محدوده معدن آهن قبله داغی- استان آذربایجان شرقی، شهرستان قره‌آغاج

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی قبله داغی واقع در شهرستان قَرَه‌آغاجْ (چارْاُویْماقْ)، جنوبی‌ترین شهر در بین مراکز شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی و مرکز اداری شهرستان چاراویماق، صورت گرفته است. مدت زمان برداشت 7 روز مورخ 25 فروردین لغایت 31 فروردین 1402 و مجموعا تعداد ایستگاه‌های قرائت شده 5020 ایستگاه بوده که پس از حذف داده های بی کیفیت با تعداد 4929 ایستگاه، پردازش‌های تکمیلی صورت پذیرفت. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 1/4 کیلومتر مربع انجام شده است. در این مطالعات ، در شبکه‌ای 30 در 10 متر و 5 متر با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 30 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر و گاها 5 متر) داده‌برداری انجام شد.

1401

06 اسفند

محدوده معدن پلی متال زاوه- تربت حیدریه

محدوده معدنی زاوه از نظر جغرافیایی در استان خراسان رضوی و در حدود 40 کیلومتری شرق شهرستان تربت حیدریه-بخش زاوه واقع شده است. مساحت این محدوده 749/17 کیلومترمربع بوده به صورت یک 14 ضلعی است. عملیات صحرایی داده‌برداری به مدت 7 روز در ابتدای اسفند ماه 1401 در این محدوده انجام شد.
در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل با فواصل الکترودی 15 متر در یک پروفیل و آرایه پل-دایپل با فواصل الکترودی 20 و 40 متر در 6 پروفیل دیگر در جنوب‌شرق محدوده در دستور کار قرار گرفت.

11 بهمن

محدوده اکتشافی شماره 8 استان یزد، شهرستان مروست

این محدوده در فاصله 212 کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد و 21 کیلومتری جنوب شهر مروست قرار گرفته است. دسترسی به محدوده مورد نظر از طریق جاده اصلی یزد- مهریز- مروست و پس از طی 21 کیلومتر به سمت جنوب و غرب امکان‌پذیر است. از نزدیکترین مناطق مسکونی به محدوده می توان به شهر مروست و روستاهای حسین آباد و هرابرجا و سروستان اشاره نمود.
عملیات داده‌برداری با هدف اجرای مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی جنوب شهرستان مروست به نام محدوده شماره 8 واقع در استان یزد، توسط پرسنل شرکت آپادانا کاوش ایرانیان صورت گرفته است. مجموعا تعداد ایستگاه‌های قرائت شده 8363 ایستگاه بوده که پس از حذف داده های بی کیفیت، پردازش‌های تکمیلی صورت پذیرفت. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 7/1 کیلومتر مربع انجام شده است. در این مطالعات ، در شبکه‌ای 50 در 10 متر و5 متر با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 50 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر و گاها 5 متر) داده‌برداری انجام شد.
عملیات پردازش و مدل‌سازی سه بعدی داده‌ها و ارائه گزارش نهایی توسط مهندس مجتبی راکی ارائه شده است.

30 آذر

محدوده آهن جنوب کاشمر

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

25 آذر

محدوده اکتشافی گندمبار- گناباد

استفاده از روش مغناطیس سنجی و شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانسارهای عمیق.

28 آبان

محدوده اکتشافی آهن مشیریه- سمنان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی مشیریه در شهرستان سمنان، استان سمنان، صورت گرفته است. مدت زمان برداشت 3 روز مورخ 28 آبان لغایت 1 آذر 1401 و مجموعا تعداد ایستگاه‌های قرائت شده 2050 ایستگاه بوده که پس از حذف داده های بی کیفیت با تعداد 1985 ایستگاه پردازش‌های تکمیلی صورت پذیرفت. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 1/62 کیلومتر مربع انجام شده است. در این مطالعات ، در شبکه‌ای 50 و 100 در 10 متر و 5 متر با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 50 و 100متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر و گاها 5 متر) داده‌برداری انجام شد.

07 آبان

محدوده اکتشافی چشمه روک- بجستان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

19 مهر

محدوده اکتشافی چاه مسافر(سرب و روی)

این محدوده اکتشاافی دارای شماره پروانه اکتشاف 1015626 به مساحت 1/74 کیلومتر مربع در استان خراسان جنوبی، شهرستان بشرویه، بخش مرکزی، دهستان علی‌جمال و نقشه زمین‌شناسی 1:250000 فردوس و 1:100000 عشق‌آباد واقع می‌باشد. نزديكترين روستا به محدوده مورد مطالعه، روستای چاه مسافر در فاصله 15 کیلومتری در شمال‌ محدوده اکتشافی، و نزدیک‌ترین شهرها، شهرستان عشق‌آباد در فاصله 50 کیلومتری جنوب‌غرب و شهرستان بشرویه در فاصله 67 کیلومتری جنوب محدوده می‌باشد. عملیات صحرایی داده‌برداری به روش IP&RS به مدت 4 روز در مهرماه 1401 (یک روز) و تیر ماه 1402 ( سه روز) در این محدوده انجام شد.

22 شهریور

فاز دوم مطالعات ژئوفیزیک در محدوده اکتشافی بردسو

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

26 مرداد

معدن سرب و روی جزین- شمال فردوس

محدوده اکتشافی مس، سرب و روي جزین در 27 کیلومتري جنوب غرب بجستان در استان خراسان رضوی واقع شده است.
بر اساس مطالعات اکتشافی پیشین:
  در مطالعات زمین‌شناسی این محدوده اکتشافی، در مرز ساختارهای آهکی و کربناته و توده نفوذی شمالی شواهدی از اسکارنی شدن گزارش شده است. بنابراین با هدف اصلی بررسی احتمال رخداد کانه‌زایی آهن مگنتیتی در مرز شمالی این ساختارها، اجرای مطالعات مغناطیس‌سنجی در دستور کار قرار گرفت. علاوه بر بررسی دقیق‌تر موضوع فوق‌الذکر، می‌توان اطلاعات ساختاری دقیق‌تری از مرز‌های ساختاری محدوده مورد پیمایش نیز کسب نمود. بنابر این از تاریخ 6/2/1401 اغایت 7/2/1401 محدوده‌ای به وسعت حدود 5/21 هکتار تحت پوشش مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی قرار گرفت.
در این فاز مطالعاتی از تجهیزات گیرنده 8 کاناله و فرستنده 5000 وات کانادایی و مولد جریان الکتریسیته 7600 وات ژاپنی استفاده شده است. در عملیات داده‌برداری، از سیستم کابل و سوییچ‌باکس 8 کاناله با هدف افزایش سرعت و دقت عملیات صحرایی استفاده شده است. در این مطالعات سه پروفیل با آرایه قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 20 متر طراحی و اجرا شد.

21 مرداد

معدن سرب و روی ده محمد- طبس

محدوده سرب و روی ده محمد در 6 کیلومتری روستای ده‌محمد بخش دستگردان شهرستان طبس واقع شده است. از نظر جغرافیایی در ا ستان خراسان جنوبی و در 60 کیلومتری شمال شهرستان طبس واقع شده است. مساحت این محدوده 5/9 کیلومتر مربع بوده به صورت یک 7 ضلعی جای گرفته است. از تاریخ 21/05/1401به مدت 3 روز برداشت‌های ژئوفیزیک به روش IP&RS اجرا شده است.

10 مرداد

بررسی احتمال کانه‌زایی آهن محدوده اکتشافی عبدل‌آباد-جنوب شهرستان بردسکن-استان خراسان رضوی

محدوده اکتشافی مورد نظر در حدود20-30 کیلومتري جنوب شهرستان بردسکن در استان خراسان رضوی واقع شده است. این محدوده در جوار روستاهای عبدل‌آباد، کاظم‌آباد و علی‌آباد واقع شده است. در مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی پیش‌رو، با هدف پتانسیل‌یابی و بررسی احتمال حضور کانه‌زایی آهن مگنتیتی، برداشت‌هایی در طول چندین پروفیل شمالی-جنوبی در دو اولویت تعیین شده صورت پذیرفت. بخش قابل ملاحظه این محدوده توسط رسوبات عهد حاضر پوشیده شده است.

03 مرداد

محدوده اکتشافی نیکو-کرات استان خراسان رضوی، شهرستان تایباد

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی نیکو-کرات در حوالی روستایی با همین نام صورت گرفته است. روستای کرات آباد در 30 کیلومتری جنوب‌غرب شهرستان تایباد واقع شده است.
مدت زمان برداشت 5 روز از تاریخ 4 مرداد لغایت 8 مرداد 1401 و تعداد ایستگاه‌های قرائت شده مجموعاً پس از حذف داده های بی کیفیت 3513 ایستگاه می‌باشد. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 4/318 هکتار انجام شده است. وسعت کل محدوده اکتشافی 5/1573 هکتار است. در این مطالعات 3513 ایستگاه، در شبکه‌ای 20/50/100×20و10 با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 20 و 50 و 100 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 20و10 متر) داده‌برداری انجام شد.

10 تیر

محدوده اکتشافی پاریز

بر اساس نتایج حاصل از مطالعات مغناطیس‌سنجی و نتایج حاصل از برداشت‌های ژئوشیمیایی، به عنوان اولین گام اکتشافی در مطالعات ژئوفیزیک به روش IP&RS وآشنایی کامل و جامع با موقعیت و چگونگی گسترش بی‌هنجاری‌های احتمالی در مقادیر قطبش‌پذیری القایی و مقاومت الکتریکی ظاهری، اجرای آرایه مستطیلی با فواصل الکترودی 20 متر در الکترودهای گیرنده و فواصل خطوط برداشت 100-150 متر در محدوده میانی و فواصل خطوط 50 متزی در گوشه شمال‌غرب محدوده اکتشافی پاریز و فواصل جریان 2000 متر و 800 متر در الکترودهای جریان ارسالی، محدوده‌ای به وسعت حدود 1600 متر در 1200 متر در محدوده میانی و 400 متر در 400 متر در ناحیه شمال‌غربی مورد کاوش قرار گرفت و در ادامه 5 پروفیل با چیدمان الکترودی پل-دایپل، فواصل الکترودی 20 متری و 40 متری در نواحی مستعد اجرا شد.

02 تیر

معدن طلای ارغش

محدوده طلای ارغش در بخش خاوري زون سبزوار واقع است. پي‌سنگ اين زون، شامل سنگ‌هاي دگرگوني پركامبرين و رسوبات برقاره‌اي پالئوزوييك و مزوزوييك است. پي‌سنگ به وسيله كمپلكس‌هاي افيوليتي كرتاسه بالایی و سنگ‌هاي آذرين و رسوبي ترشيري پوشيده مي‌شود. محدوده ارغش شامل پنج سامانه رگه‌اي طلا و يك رگه حاوي Sb است كه در سنگ‎هاي آتشفشاني سيليسي تا حدواسط، توف، گرانيت و ديوريت ترشيري وجود دارند. شديدترين دگرساني شامل آرژيليك شديد است. اين دگرساني توسط دگرساني آرژيليك يا پروپيليتيك ضعيف تا متوسط در فاصله يك تا پنج متري حاشيه رگه‌ها محدود مي‌شود. كانه‌زايي به طور عمده به صورت رگه‌اي صورت گرفته است.
محدوده اکتشافی مورد نظر در فاصله حدود 50 کیلومتری جنوب‌ نیشابور و حدود 12 کیلومتری شرق روستای قاسم‌آباد و حوالی روستای کلاته حسن‌آباد واقع شده است. شواهد سطحی حکایت از وجود آلتراسیون آرژیلیکی و سیلیسی در برخی نواحی از این محدوده اکتشافی و کانه‌زایی طلا در آن دارد. طبق نظر کارفرما، در یک فاز مقدماتی اجرای دو پروفیل به روش IP&RS بر روی رگه‌ای طلا‌دار در جنوب سینه‌کار و کارخانه بصورتی آزمایشی در دستور کار قرار گرفت. پس از اجرای این دو پروفیل و مشاهده وسعت بی‌هنجاری‌های سولفیدی در عمق، با هدف احتمال حضور توده‌های نفوذی در این بخش و ردیابی احتمالی رگه‌های جدید و مطالعات ساختاری، مطالعات مغناطیس‌سنجی در شبکه‌ 20 در 100(فواصل ایستگاهی 20 و فواصل خطوط 100 متری) در دستور کار قرار گرفت.

15 خرداد

محدوده سرب و روی چاه نقره- خراسان جنوبی

محدوده چاه گنبد تلخ(چاه نقره) در حدود 55 کیلومتری شرق دیهوک قرار داشته و از نظر جغرافیایی در استان خراسان جنوبی واقع شده است. محدوده مورد مطالعه در ورقه 1:250000 بشرویه و 1:100000 سارغنج واقع شده و در مجموعه ماگمايي شرق ايران و بخش شرقي گسل نايبند در شمال بلوكلوت قرارگرفته است.
در نتیجه مطالعات زمین‌شناسی و ژئوشیمیایی صورت گرفته، محدوده چاه نقره مستعد ارزیابی شده و آثار بسیار خوبی از کانی سازی سرب،روی و نقره و باریت در این محدوده شناسایی شد. در بخش کوچکی از محدوده، عملیات معدن‌کاری نیز صورت گرفته است و در بخشی از یک رگه عملیات استخراج نیز صورت گرفته است.
در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل و ارایه مستطیلی در بخشی از محدوده به وسعت 7/0 کیلومتر مربع و اجرای 5 پروفیل با فواصل الکترودی 15 متر و عمق بیشینه 100 متری در دستور کار قرار گرفت.

09 خرداد

مطالعات هیپ شماره 1 مجتمع مس میدوک

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف مطالعات پایداری هیپ در معدن مس پورفیری میدوک. پیش از این فاز نیز مطالعاتی با همکاری مهندس مجتبی راکی اجرا شده بود.

15 اردیبهشت

محدوده اکتشافی آهن سوته- جنوب سقز

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی سوته در حوالی روستایی با همین نام در جاده سقز-مریوان، استان کردستان، صورت گرفته است. محدوده مورد مطالعه در مجاورت محدوده اکتشافی بوخلو واقع شده است. مدت زمان برداشت 1 روز مورخ 21 خرداد 1401 و تعداد ایستگاه‌های قرائت شده مجموعاً پس از حذف داده های بی کیفیت 847 ایستگاه می‌باشد. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 42 هکتار انجام شده است. در این مطالعات 847 ایستگاه، در شبکه‌ای 50×10و5 با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 50 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر) داده‌برداری انجام شد.

08 اردیبهشت

محدوده اکتشافی آهن خوشه دره- سقز

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در غرب محدوده اکتشافی خوشه دره در حوالی روستای بوخلو در جاده سقز-مریوان، استان کردستان، صورت گرفته است. بخشی از محدوده مورد مطالعه در محدوده اکتشافی خوشه دره و بخشی از آن در حریم محدوده‌های مجاور واقع شده است. مدت زمان برداشت 1 روز مورخ 20 خرداد 1401 و مجموعاً تعداد ایستگاه‌های قرائت شده پس از حذف داده های بی کیفیت در این بخش، 1140 ایستگاه می‌باشد. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 40 هکتار انجام شده است. در این مطالعات 1140 ایستگاه، در شبکه‌ای 50×10و5 با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 50 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر و 5متر) داده‌برداری انجام شد.

26 فروردین

محدوده‌ اکتشافی نران- جنوب سنندج

محدوده نران از نظر جغرافیایی در ا ستان کرد ستان و در 25 کیلومتری جنوب شرق سنندج واقع شده است. مساحت این محدوده 13 کیلومترمربع بوده و در حدفاصل روستاهای نران، قصریان و امیرآ باد به صورت یک 14 ضلعی جای گرفته است.
در نتیجه پیجویی صورت گرفته، محدوده نران مستعد ارزیابی شده و آثار بسیار خوبی از کانی سازی مس و باریت در این محدوده شناسایی شد . علاوه بر کانیسازی مس و باریت ، در شمال محدوده بخشی مشکوک به کانی‌سازی آهن/طلا نیز شنا سایی گردید. .در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل و ارایه مستطیلی در 1 بخش از محدوده و اجرای 9 پروفیل با فواصل الکترودی 20 متر و 15 متر و عمق بیشینه 130 متری و 260 متری در دستور کار قرار گرفت.

21 فروردین

محدوده اکتشافی قمشنه-همدان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور برداشت لایه های ساختاری ممکن در پروژه اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن بخشی از محدوده اکتشافی قمشنه، توسط دکتر جعفری، در اسفندماه 1400 انجام گرفته است. این مطالعات مغناطیس‌سنجی با وسعتی در حدود 6 هکتار انجام شده است. در این بخش از محدوده تعداد 600 ایستگاه، در شبکه‌ای 10×100 داده‌برداری انجام شد.
عملیات پردازش و تفسیر نتایج توسط مهندس مجتبی راکی صورت پذیرفته است.

17 فروردین

محدوده اکتشافی ]هن ابراهیم آباد-دیواندره

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی ابراهیم‌آباد در حوالی روستایی با همین نام در شهرستان دیواندره، استان کردستان، صورت گرفته است. محدوده مورد مطالعه دو محدوده با پروانه اکتشاف را شامل شده است. مدت زمان برداشت 7 روز مورخ 21 لغایت 27 فروردین 1401 و مجموعا تعداد ایستگاه‌های قرائت شده 7010 ایستگاه بوده که پس از حذف داده های بی کیفیت با تعداد 6697 ایستگاه پردازش‌های تکمیلی صورت پذیرفت. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 8/3 کیلومتر مربع انجام شده است. در این مطالعات ، در شبکه‌ای 50 و25×10و5 با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 50 متر و در برخی مناطق 25 مترو فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر و گاها 5 متر) داده‌برداری انجام شد.

1400

19 اسفند

محدوده اکتشافی تاج الدینی-شورک-خوسف

محدوده تاجدینی به نام مصیب تاجدینی، دارای پروانه اکتشاف شماره 4505 و مساحت 55/1 کیلومتر مربع در جنوب ‎غرب شهرستان خوسف و حاشیه شمال ‎شرقی بلوک لوت واقع شده است.
این محدوده از نظر موقعیت جغرافیایی بین طول‎های جغرافیایی '20 °58 تا '22 °58 شرقی و عرض‎های جغرافیایی '12 °32 و '13 °32 شمالی واقع شده است.
اولین فاز مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی در محدوده فوق‌الذکر پیش از اجرای مطالعات ژئوفیزیک به روش IP&RS و با اهداف شناسایی ساختارهای زمین‌شناسی و بررسی احتمال حضور توده نفوذی توسط شرکت آریاجنوب ایرانیان در شبکه 50 متر در 20 متر طراحی و اجرا شد(2424 ایستگاه داده‌برداری). بر اساس نتایج حاصل از مطالعات مغناطیس‌سنجی و نتایج حاصل از برداشت‌های ژئوشیمیایی، 3در فاز نخست اجرای آرایه مستطیلی با فواصل AB=2000 متر و فواصل الکترودی پتانسیل 20 متری و در ادامه4 پروفیل با چیدمان الکترودی پل-دایپل و فواصل الکترودی 20 متری در نواحی مستعد اجرا شد. تعداد کل ایستگاه‌های برداشت شده در این چیدمان‌های الکترودی یاد شده 5334 ایستگاه بوده است. این چهار پروفیل با فاصله حدود 200 متری و به موازات یکدیگر و با راستایی جنوبی-شمالی طراحی و اجرا شده‌اند.

08 اسفند

محدوده اکتشافی ده سلم-نهبندان

محدوده اکتشافی عابدینی در 20 کیلومتری جنوب غرب روستای دهسلم و در 106 کیلومتری غرب- جنوب غرب شهرستان نهبندان، در استان خراسان جنوبی واقع شده است. این محدوده به شکل شش گوش است و وسعت آن 59/12 کیلومتر مربع می¬باشد.
در این فاز مطالعاتی که از روش ژئوفیزیکی IP&RS استفاده شده است، از تجهیزات گیرنده 8 کاناله و فرستنده 5000 وات کانادایی و مولد جریان الکتریسیته 7600 وات ژاپنی استفاده شده است. در عملیات داده‌برداری، از سیستم کابل و سوییچ‌باکس 8 کاناله با هدف افزایش سرعت و دقت عملیات صحرایی استفاده شده است.

15 بهمن

محدوده اکتشافی پاریز-کرمان

محدوده اکتشافی مورد نظر در فاصله حدود 1-5 کیلومتری شمال شهرستان پاریز و حدود 12 کیلومتری جنوب‌غرب پیت استخراجی معدن مس سرچشمه واقع شده است. شواهد سطحی حکایت از وجود آلتراسیون آرژیلیکی و سیلیسی در برخی نواحی از این محدوده اکتشافی و کانه‌زایی مس بصورتی پراکنده در آن دارد. با توجه به نزدیکی این محدوده اکتشافی به معدن مس پورفیری سرچشمه و احتمال حضور توده نفوذی کانه‌دار در این ناحیه، مطالعات مغناطیس‌سنجی در شبکه‌ 20 در 100(فواصل ایستگاهی 20 و فواصل خطوط 100 متری) در دستور کار قرار گرفت.

05 بهمن

محدوده اکتشافی میاندشت- میامی

محدوده مس میاندشت جز مناطق کانی سازی مس عباس آباد در شمال شرق کشور محسوب می شود. محدوده مورد مطالعه در شمال شرق ایران در منتهیالیه شرق استان سمنان و در محدوده بین "30' 27° 36 تا "34' 27° 36 عرض شمالی و "00 ' 07° 56 تا "54' 08° 56 طول شرقی قرار میگیرد. این محدوده در تقسیمات کشوری جز استان سمنان و شهرستان شاهرود قرار گرفته و در حد فاصل شهر های میامی و عباس آباد قرار میگیرد.
عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور برداشت لایه های ساختاری ممکن در پروژه اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي مس در دو بخش مجزا با نام‌های بخش جنوبی(A) و بخش شمالی(B) از محدوده اکتشافی میاندشت، توسط مهندس مسلم محمد‌شاهی، به مدت 4 روز در دی‌ماه 1400 انجام گرفته است. این مطالعات مغناطیس‌سنجی در دو بخش مجزا با نام‌های بخش جنوبی(A) و بخش شمالی(B) از محدوده اکتشافی میاندشت با وسعتی در حدود 200 هکتار انجام شده است. در این بخش از محدوده تعداد 3434 ایستگاه، در شبکه‌ای 20×30 با راستای خطوط جنوبی-شمالی(فواصل خطوط 30 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 20 متر) داده‌برداری انجام شد.

30 دی

محدوده اکتشافی هنویه-فاز دوم

محدوده اکتشافی هنویه در استان خراسان جنوبی و حدود 45 کیلومتری شمال‌شرق ‌شهرستان عشق‌آباد و حدود 70 کیلومتری شمال اشنویه و در نزدیکی روستایی به همین نام واقع شده است. از لحاظ تقسیمات کشوری تابع شهرستان بشرویه بوده و بر پایه جدیدترین تقسیم‌بندي پهنه‌هاي رسوبی-ساختاري ایران، محدوده اکتشافی بخشی از بلوك طبس می‌باشد .بلوک طبس به عنوان یک پهنه متالوژی از دیرباز به عنوان ناحیه ای پرپتانسیل به لحاظ تشکیل ذخائر فلزی از قبیل مس، سرب، روی، بوکسیت، رس های نسوز، ماسه ریخته‌گری، ذغال‌سنگ، املاح تبخیری، خاک های صنعتی و ... مورد توجه کارشناسان امور اکتشافی و زمین شناسی بوده است.
در این مطالعات، با بررسی نتایج حاصل از مطالعات ژئوفیزیکی و نتایج ترانشه‌های حفر شده و نتایج مطالعات ژئوشیمیایی، مناطقی با بی‌هنجاری‌های بالای شارژپذیری(IP) و مقادیر کمتر مقاومت الکتریکی(و یا مرز نواحی کم‌مقاومت-پرمقاومت) دارای بیشترین پتانسیل جهت وقوع کانه‌زایی معرفی شد. انطباق موقعیت بی‌هنجاری ژئوفیزیکی با نقاط پرعیار کانه‌زایی در مطالعات ژئوشیمی و موقعیت مشاهده رگه‌ حاوی کانه‌زایی، از جمله نکات امید‌بخشی بوده که ادامه فعالیت اکتشافی از طریق حفر گمانه‌های اکتشافی را توجیه پذیر نموده است.

29 دی

محدوده اکتشافی همیجان-یزد

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

22 دی

محدوده اکتشافی آقای سنجری- تربت جام

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

10 دی

محدوده اکتشافی ایرج- اسفراین

محدوده معدن ایرج به وسعت 6/25 کیلومتر مربع در استان خراسان شمالی و شمال غرب اسفراین واقع شده است. با توجه به شناسائی پتانسیل‌های روی و سرب در محدوده های اطراف اسفراین، نزدیکی به معدن سست و رخنمون تعدادی کانی سازی کوچک سرب و روی در محدوده، این محدوده بطور بالقوه دارای پتاسیل سرب و روی بوده و با هدف اکتشاف سرب و روی یکسری عملیات اکتشافی در آن طراحی و به مرحله اجرا درآمد. این محدوده در مرز زونهای بینالود و کپه داغ، در چهار گوش 1:250000 بجنورد و مرز ورقه های 1:100000 بجنورد و شیروان واقع شده است.
عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی در بخشی از محدوده با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل با فواصل الکترودی 20 و 40 متر در دستور کار قرار گرفت. مجموع داده‌های برداشت شده در این مطالعات 1941 ایستگاه بوده است.

07 دی

معدن آهن خسروآباد- همدان

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

10 آذر

محدوده اکتشافی هنجن-کاشان

محدوده اکتشافی کاشان در شهرستان نطنز استان اصفهان براساس تقسیم¬بندی زون¬های ساختاری ایران بر روی بخش میانی کمربند ولکانوپلوتونیک ارومیه-دختر و در بخش جنوب غرب گسل پی¬سنگی قم-زفره واقع شده است.
اولین فاز مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی در محدوده فوق‌الذکر پیش از اجرای مطالعات ژئوفیزیک به روش IP&RS و با اهداف شناسایی ساختارهای زمین‌شناسی و بررسی احتمال حضور توده نفوذی توسط شرکت آریاجنوب ایرانیان در شبکه 50 متر در 100 متر طراحی و اجرا شد(458 ایستگاه داده‌برداری). بر اساس نتایج حاصل از مطالعات مغناطیس‌سنجی و نتایج حاصل از برداشت‌های ژئوشیمیایی، 3 پروفیل با چیدمان الکترودی پل-دایپل و فواصل الکترودی 20 متری در نواحی مستعد اجرا شد. تعداد کل ایستگاه‌های برداشت شده در این سه پروفیل 2834 ایستگاه بوده است. این سه پروفیل با فاصله حدود 250 متری و به موازات یکدیگر و با راستایی جنوب‌غربی-شمال‌شرقی طراحی و اجرا شده‌اند.

09 آبان

معدن آهن غرب گلشکنان- زواره

معدن آهن غرب گلشکنان در 10 کیلومتری جنوب شرق شهراب و 35 کیلومتری جنوب شرق شهر زواره، شهرستان اردستان، در استان اصفهان قرار دارد. این منطقه با وسعت حدود 24 کیلومتر مربع در برگه 1:100.000 شهراب (زواره) قرار دارد.
اولین فاز مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی در محدوده فوق‌الذکر پیش از اجرای مطالعات ژئوفیزیک به روش IP&RS و با اهداف شناسایی ساختارهای زمین‌شناسی و بررسی احتمال حضور توده نفوذی توسط شرکت آریاجنوب ایرانیان در شبکه 50 متر در 100 متر طراحی و اجرا شد(2705 ایستگاه داده‌برداری). بر اساس نتایج حاصل از مطالعات مغناطیس‌سنجی و نتایج حاصل از برداشت‌های ژئوشیمیایی، ابتدا با استفاده از آرایه مستطیلی به ابعاد 1450 متر در 1450 متر(25/210 هکتار) بی‌هنجاری‌های مقاومت ظاهری الکتریکی و قطبش‌پذیری القایی ظاهری شناسایی و در ادامه 2 پروفیل با چیدمان الکترودی پل-دایپل، فواصل الکترودی 20 متری در نواحی مستعد اجرا شد.

11 مهر

فاز اول و دوم مطالعات ژئوفیزیک در محدوده اکتشافی بردسو- زهکلوت

محدوده اکتشافی بردسو در منتهی‌الیه نوار ولکانو- پلوتونیک دهج- ساردوئیه در بخش انتهایی جنوب‌شرقی آن واقع شده است.
پس از انجام مطالعات نیمه تفصیلی (نمونه‌برداری ژئوشیمیایی آبراهه‌ای، کانی‌سنگین و تهیه نقشه 1:5000) در محدوده اکتشافی بردسو، و مطالعات مغناطیس‌سنجی، عملیات ژئوفیزیک به روش IP&RS در دستور کار قرار گرفت. بر اساس مطالعات زمین‌شناسی انجام شده، ، واحدهای رخنمون یافته در محدوده مورد مطالعه عموماً متعلق به ائوسن بوده که از توالی‌های توف، برش ولکانیکی و آندزیت تشکیل شده‌اند. در بیشتر بخش‌های این محدوده، این واحدها به دلیل نفوذ توده‌های نیمه‌عمیق به شدت دگرسان شده‌اند به‌نحوی که تقریبا غیر قابل شناسایی و تفکیک می باشند. با توجه به نتایج مطالعات پتروگرافی جنس توده‌های پورفیری رخنمون یافته در محدوده متشکل از گرانودیوریت، میکرودیوریت و کوارتزمونزونیت بوده است.
در هر دو فاز مطالعات ژئوفیزیک به روش مقاومت سنجی و قطبش پذیری القایی الکتریکی، با هدف تکمیل مطالعات اکتشافی پیشین، عملیات ژئوفیزیک به روش IP&RS با اجرای آرایه‌های مستطیلی و پل-دایپل با هدف اکتشاف سیستم پورفیری مس-طلا اجرا شد.

08 شهریور

محدوده اکتشافی پوستین‌دوز- رباط سفید- تربت حیدریه

منطقه مورد مطالعه جزء نوار افیولیتی شمال تربت‌حیدریه –فریمان ا ست. این مجموعه افیولیتی خود بخشی از کمربند افیولیتی گرداگرد خرد قاره مرکز و شرق ایران محسوب می شود. بررسی میدانی محدوده معدنی نشان می دهد که واحدهای سنگی در این محدوده اکتشافی را اساساً برخی از اجزاء سری افیولیتی شامل آمیزه‌ای ازسرپانتینیت، هارزبورژیت سرپانتینی شده به صورت زمینه و واحدهای بازالت بالشی، دیاباز، هارزبورژیت، آندزیت و سنگ آهک پلاژیک به‌صورت برونزدهای منفرد کوچک و بزرگ در داخل این آمیزه رنگین به همراه واحدهای آواری ائوسن تشکیل می دهند.
در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل و اجرای 4 پروفیل با فواصل الکترودی 20 متر و عمق بیشینه 130 متری در دستور کار قرار گرفت.

31 مرداد

محدوده‌های اکتشافی در منطقه آبگرم خوسف

بر اساس نقشه زمین‌شناسی 1:250000 سازمان زمین‌شناسی در محدوده‌های مورد مطالعه آبگرم، ساختارهای آندزیتی با سن ائوسن و سنگ‌های آذرآواری و توف و پادگان‌های آبرفتی و رسوبات عهد حاضر به چشم می‌خورد. در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل در 5 بخش و محدوده مجزا و اجرای 6 پروفیل با فواصل الکترودی 10 متر و عمق بیشینه 70 متری در دستور کار قرار گرفت. مجموع داده‌های برداشت شده با آرایه‌های فوق در این فاز مقدماتی 2424 ایستگاه بوده است. در این فاز مطالعاتی از تجهیزات گیرنده 8 کاناله و فرستنده 5000 وات کانادایی و مولد جریان الکتریسیته 7600 وات ژاپنی استفاده شده است. در عملیات داده‌برداری، از سیستم کابل و سوییچ‌باکس 8 کاناله با هدف افزایش سرعت و دقت عملیات صحرایی استفاده شده است.

28 مرداد

محدوده‌ اکتشافی کوه خیری- سربیشه- خراسان جنوبی

منطقه مورد مطالعه در 95 کيلومتري جنوب شرق بیرجند در استان خراسان جنوبي، در حاشيه خاوري بلوک لوت و در حدفاصل زون زمين درز سيستان واقع شده است. در این محدوده رخنمون‌هایی از شیل و ماسه‌سنگ، آندزیت و پیروکسن آندزیت، تراکی‌آندزیت، آندزیت‌بازالت قابل رویت است. همچنین آثاری از حفریات و فعالیت معدن‌کاری قدیمی نیز در مناطقی گزارش شده است. غالب کانه‌زایی مس موجود در محدوده اکتشافی کوه‌خیری در کنتاکت شیل-آندزیت رخ داده است. در مطالعات پیش‌رو، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های ترکیبی دایپل-دایپل و پل-دایپل در 2 بخش و محدوده مجزا و اجرای 7 پروفیل با فواصل الکترودی 20 متر و 40 متر و عمق بیشینه 120 متری در دستور کار قرار گرفت. مجموع داده‌های برداشت شده با آرایه‌های فوق در این مطالعات 1381 ایستگاه بوده است. در این فاز مطالعاتی از تجهیزات گیرنده 8 کاناله و فرستنده 5000 وات کانادایی و مولد جریان الکتریسیته 7600 وات ژاپنی استفاده شده است. در عملیات داده‌برداری، از سیستم کابل و سوییچ‌باکس 8 کاناله با هدف افزایش سرعت و دقت عملیات صحرایی استفاده شده است.

22 مرداد

قائن-محدوده سرحد

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی سرحد در استان خراسان جنوبی، شهرستان قاین و روستای سرحد، صورت گرفته است. مدت زمان برداشت 2 روز مورخ 15 و 16 مرداد 1400 و تعداد ایستگاه‌های قرائت شده مجموعاً پس از حذف داده های بی کیفیت 1396 ایستگاه می‌باشد. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 32/80 هکتار انجام شده است. مساحت کل محدوده اکتشافی حدود 779/303 هکتارمی‌باشد. در این مطالعات 1396ایستگاه، در شبکه‌ای 10×10 و 40×20 با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 10 متر و 40 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 و 20متر) داده‌برداری انجام شد.

17 مرداد

برداسکن-تنگلبید

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

16 تیر

اکتشاف سفره آب زیرزمینی در محدوده مس سربیشه-خراسان جنوبی

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف آب

14 تیر

محدوده آهن تاج آباد- شمال مروست

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

09 تیر

محدوده اکتشافی واقع در بافق یزد

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

06 تیر

مطالعات تخمین ضخامت رسوبات جهت احداث کارخانه سیمان در معدن آهک ویدر- زرندیه استان مرکزی

عملیات ژئوفیزیک به روش مقاومت‌سنجی الکتریکی و قطبش‌پذیری القایی با هدف بررسی ضخامت رسوبات جهت احداث کارخانه سیمان در معدن سنگ آهک ویدر واقع در 5 کیلومتری جنوب‌شرق روستای ویدر، بخش خرقان، شهرستان زرندیه در استان مرکزی از تاریخ 6 تیر لغایت 7 تیرماه 1400 با اجرای سه پروفیل با آرایه پل-دایپل و فواصل الکترودی 10 متر(P2) و 20 متر(P1 و P3) و مجموعا برداشت 1228 ایستگاه اجرا شد.

25 خرداد

فاز تکمیلی مطالعات ژئوفیزیک در محدوده آهن ظفرآباد- دیواندره

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

19 خرداد

محدوده طلای پورفیری تخت- خاش

در این فاز از مطالعات ژئوفیزیک، با هدف تکمیل مطالعات اکتشافی پیشین، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های مستطیلی و پل-دایپل در دو بخش شمالی محدوده تخت و بخش جنوب‌شرقی(روستای کریم‌آباد) با هدف اکتشاف سیستم کانه زایی پورفیری در دستور کار قرار گرفت.

02 خرداد

محدوده طلای پورفیری سردریا-خاش

در این مطالعات، با هدف تکمیل مطالعات اکتشافی پیشین، عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های مستطیلی و پل-دایپل با هدف اکتشاف توده های نفوذی در یک سیستم کانه زایی مس-طلای پورفیری اجرا شد.

15 اردیبهشت

محدوده طلای نارون- خاش

محدوده اکتشافی نارون در استان سیستان و بلوچستان و حدود 60 کیلومتری شمال شهرستان خاش و در نزدیکی دهستان اسکل‌آباد واقع شده است.
در فاز جدید نیز با هدف تکمیل مطالعات ژئوفیزیک پیشین، مجددا عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های مستطیلی و پل-دایپل در بخش شمال‌غرب محدوده نارون در دستور کار قرار گرفت.

11 اردیبهشت

محدوده آهن سیف آباد- سقز

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده اکتشافی سیف‌آباد در حوالی روستایی با همین نام صورت گرفته است. روستای سیف آباد در ۳۵ کیلومتری شهرستان سقز و در بخش امام واقع شده است.
محدوده مورد مطالعه دارای پروانه بهره‌برداری بوده و در بخشی عملیات استخراج در حال انجام اشت. مدت زمان برداشت 1 روز مورخ 20 خرداد 1401 و تعداد ایستگاه‌های قرائت شده مجموعاً پس از حذف داده های بی کیفیت 812 ایستگاه می‌باشد. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این محدوده با وسعتی در حدود 42 هکتار انجام شده است. در این مطالعات 847 ایستگاه، در شبکه‌ای 50×10و5 با راستای خطوط جنوبی-شمالی (فواصل خطوط 50 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر) داده‌برداری انجام شد.

17 فروردین

فاز دوم اکتشافات ژئوفیزیک در معدن مس رمشک- استان کرمان

در فاز جدید با هدف تکمیل مطالعات ژئوفیزیک در زون کرماهو و زون‌های تنکاشکوه/تنکاشکو، مومندر/ممیندر و سرسو، مجددا عملیات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با اجرای آرایه‌های مستطیلی و پل-دایپل در دستور کار قرار گرفت.

1399

22 اسفند

قلعه زری-محدوده طلای گودکان-فاز دوم

مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با هدف اکتشافی کانه‌زایی رگه‌های طلا‌دار در معدن گودکان در دو فاز مطالعاتی در دستور کار قرار گرفت.
فاز اول مطالعات ژئوفیزیک در سال 1397 و فاز دوم در اسفند 1399 و فروردین 1400 اجرایی شد.

13 آبان

برد اسکن-کاشمر

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا

08 مهر

ساوه- شرکت مس سازان زاگرس

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

27 شهریور

محدوده ای واقع در جنوب سیرجان

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

17 شهریور

سمنان- طرود زمین کاوان زمان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

09 شهریور

برداسکن- مس کاوه

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

02 شهریور

پتانسیل یابی یک محدوده اکتشافی در نزدیکی بهاباد یزد

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی

30 مرداد

محدوده های مس-طلای اردستان-فاز دوم

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

22 مرداد

معدن آهن سرخه دیزج زنجان

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

13 مرداد

معدن آهن گلستان- زنجان

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

08 مرداد

محدوده اکتشافی آهن 17-بم

محدوده آهن 17 به شماره پروانه اکتشاف 15778/95 با مساحت تقریبی 9 کیلومتر مربع در 160 کیلومتري جنوب شرق شهرستان کرمان و 20 کیلومتري شمال شهر بم واقع است.
عملیات ژئوفیزیک به روش مغناطیس سنجی و IP&RS (مقاومت سنجی الکتریکی و قطبش پذیری القایی) بر اساس جمع‌بندی بدست آمده از مطالعات اکتشافی پیشین در دستور کار قرار گرفت.

25 تیر

محدوده های اکتشافی آقای زادعسکر خراسان رضوی-برداسکن

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

17 تیر

محدوده اکتشافی واقع در شمال‌غرب روستای چرگر استان زنجان

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

01 تیر

معدن آهن مروارید 3 استان زنجان

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

11 اردیبهشت

محدوده سرب و روی نیگنان شمال بشرویه

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی

09 اردیبهشت

محدوده مس واقع در مجاورت روستای فیروزآباد بالا استان سمنان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

1398

14 اسفند

بررسی خطر فرونشست در معدن نمک فیروزآباد فارس

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف بررسی خطر فرونشست در معدن نمک فیروزآباد فارس

23 بهمن

محدوده‌های اکتشافی جنوب اردستان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا

08 بهمن

طلای پورفیری جانجا-نهبندان

اعتبارسنجی و پردازش مجدد داده های ژئوفیزیک.

10 دی

مطالعات ضخامت رسوبات دیواره سدی در استان ایلام

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف ضخامت رسوبات در دیواره جانبی سد

05 آذر

محدوده اکتشافی مس تنگوییه-سیرجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

06 آبان

محدوده اکتشافی حوالی روستای خبر-استان کرمان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

18 مهر

معدن آهن شرکت جاوید معدن اسپادانا دیواندره-محدوده ظفرآباد

استفاده از مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های کانه‌زایی آهن مگنتیتی

10 مهر

محدوده اکتشافی گدار سبز استان کرمان

مطالعات مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف زون های آلتراسیون و کانه‌زایی آهن مگنتیتی

23 شهریور

محدوده مس کوهسنگ -تربت حیدریه-سنگان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

15 مرداد

محدوده اسبخوان-هریس

با توجه به معرفی محدوده اکتشافی اسبخوان واقع در یال جنوبی ارتفاعات قوشه‌داغ - بین شهرهای اهر و هریس در استان آذربایجان شرقی- به عنوان پتانسیل بالای وقوع کانه‌زایی مس-طلای پورفیری، مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی(IP&RS) با هدف بررسی گسترش عمقی و جانبی سیستم یاد شده با اجرای آرایه مستطیلی در محدوده‌ای به وسعت 2.056 Km2( 17000 m طول خطوط برداشت داده) و اجرای مجموعا هفت پروفیل(11300 m طول پروفیل‌های برداشت شده) انجام گرفته است.

30 تیر

محدوده آهن اسمالون-مروست

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

26 تیر

محدوده مس-طلای میلاجرد استان مرکزی

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

21 تیر

محدوده مس-طلای ابیازن-نطنز

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

08 تیر

حاجی آباد-سیرجان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور برداشت لایه های ساختاری ممکن در پروژه اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن در دو محدوده یکی در حاجی‌آباد و دیگری در سیرجان استان کرمان در تیرماه 1398 انجام گرفته است.

10 خرداد

محدوده کلکه دهگلان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

1397

12 اسفند

محدوده علویه- ندوشن

مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با هدف اکتشافی کانه‌زایی مس در محدوده اکتشافی علویه (15-20 کیلومتری غرب شهرستان ندوشن-جاده ندوشن-میبد) با اجرای آرایه مستطیلی در سه زون مجزا و اجرای یک پروفیل با هدف بررسی نتایج عمقی بی‌هنجاری‌ها انجام گرفته است.

08 اسفند

محدوده اکتشافی کلچو ورزنه

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

03 اسفند

محدوده مس-طلای پورفیری جانجا- جنوب نهبندان

مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با هدف اکتشافی کانه‌زایی مس-طلای پورفیری در محدوده اکتشافی جانجا (40-50 کیلومتری جنوب شهرستان نهبندان-جاده نهبندان.زاهدان) انجام گرفته است.

16 بهمن

محدوده خضرا- سیرجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

13 بهمن

اکتشاف منابع آب زیرزمینی شهرستان خمین-استان مرکزی

عملیات ژئوفیزیک به روش سونداژ الکتریکی(آرایه شلومبرژه) با هدف اکتشاف منابع آب زیرزمینی در مزرعه جناب آقای عابدینی طی دو روز مورخ 13/11/97 لغایت 14/11/97 برداشت و اجرا شده است. اهداف اولیه این عملیات برآوردی از ضخامت رسوبات و عمق سنگ‌بستر در مناطق مختلف این مزرعه و تعیین نقاط مناسب جهت حفر چاه بوده است. همچنین در کنار چاه موجود نیز یک سونداژ الکتریکی با هدف بررسی چگونگی کف‌شکنی اجرا شده است.

22 دی

معدن طلای گودکان-قلعه زری خوسف

مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با هدف اکتشافی کانه‌زایی رگه‌های طلا‌دار و اکتشاف منابع آب زیرزمینی در معدن کودکان(20 کیلومتری شمال‌غرب روستای قلعه‌زری- روستایی در جلگه ماژان شهرستان خوسف استان خراسان جنوبی) و نواحی پیرامون با اجرای آرایه مستطیلی در سه بخش مجزا به وسعت 3565/0 کیلومتر مربع(تعداد 652 ایستگاه داده‌برداری) و اجرای مجموعا چهار پروفیل (با تعداد 1710 ایستگاه) با هدف بررسی نتایج عمقی بی‌هنجاری‌ها و 12 سونداژ الکتریکی(238 ایستگاه) از تاریخ 22/10/1397 لغایت 2/11/1397 انجام گرفته است. از روش مغناطیس‌سنجی و تلفیق نتایج این روش با روش IP&RS نیز جهت ردیابی گسل‌ها و ساختارهای زمین‌شناسی استفاده شده است. در این روش مجموعا تعداد 800 ایستگاه داده‌برداری برداشت شد.

06 دی

محدوده اکتشافی هفده چنار-پاریز استان کرمان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

20 آذر

معدن آهن اسمالون-مروست- یزد

مطالعات ژیوفیزیک با تلفیق دو روش قطبش‌پذیری القایی – مقاومت‌سنجی الکتریکی و روش مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشافی کانه‌زایی مس در بخش‌هایی از محدوده‌های معدن اسمالون با اجرای آرایه مستطیلی (تعداد 358 ایستگاه) و اجرای مجموعا سه پروفیل (با تعداد 1500 ایستگاه) با هدف بررسی نتایج عمقی بی‌هنجاری‌ها از تاریخ 20/9/1397 لغایت 27/9/1397 انجام گرفته است(مجموعا تعداد 1856 ایستگاه با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی برداشت شده است).
این مطالعات در دو بخش مجزا صورت پذیرفته است. بخش 1 در محل در نظر گرفته شده جهت احداث کارخانه فاز 3 اسمالون واقع شده است. مطالعات ژئوفیزیک در این بخش با هدف بررسی احتمال حضور کانی‌های سولفوره مس به روش مقاومت‌سنجی الکتریکی و قطبش‌پذیری القایی و تلفیق با روش مغناطیس‌سنجی انجام شد. مطالعات در بخش دوم نیز در شمال و شمال‌شرق پیت شرقی واقع در معدن اسمالون و با هدف بررسی احتمال حضور کانی‌های سولفوره مس در این نواحی صورت گرفته است.

01 آذر

معدن مس واقع در بخش شادیان-آذربایجان شرقی

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

27 آبان

معدن آهن آریاجنوب -زرند- استان کرمان

مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با هدف اکتشافی کانه‌زایی مس در بخشی از محدوده اکتشافی آریاجنوب زرند با اجرای آرایه مستطیلی (تعداد 587 ایستگاه) در محدوده‌ای به وسعت 58/70 هکتار(تعداد 490 ایستگاه) و اجرای مجموعا دو پروفیل (با تعداد 1129 ایستگاه) با هدف بررسی نتایج عمقی بی‌هنجاری‌ها (شکل 1) از تاریخ 22/8/1397 لغایت 27/8/1397 انجام گرفته است(مجموعا تعداد 1716 ایستگاه با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی برداشت شده است).

07 آبان

معدن سرب و روی گوموش تپه- شهر قیدار استان زنجان

مطالعات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) بر اساس قرارداد منعقد شده بین شرکت سرب و روی سدید به عنوان کارفرما و آقای مهندس مجتبی راکی به عنوان مشاور و مجری ژئوفیزیک در بخشی از محدوده اکتشافی گمش‌تپه در حدود 30 کیلومتری جنو‌ب‌غرب شهر قیدار در بازه زمانی7/8/97 لغایت 13/8/97 صورت پذیرفته است. به منظور بررسی‌های ژئوفیزیکی در این محدوده اکتشافی از روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) استفاده شده است.

10 مهر

تونل بزرگراه همت تهران-کرج

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف برآورد حجم ریزش تونل

01 مهر

معدن خاک صنعتی همدی-سبزوار

مطالعات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) بر اساس قرارداد منعقد شده بین شرکت صنعتعی معدنی همدی توس به عنوان کارفرما و آقای مهندس مجتبی راکی به عنوان مشاور و مجری ژئوفیزیک در بخشی از محدوده اکتشافی همدی-هلاک‌آباد در حدود 40 کیلومتری جنوب شهر سبزوار در بازه زمانی1/7/97 لغایت 6/7/97 صورت پذیرفته است. به منظور بررسی‌های ژئوفیزیکی در این محدوده اکتشافی از روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) استفاده شده است.

07 شهریور

اکتشاف منابع آب زیرزمینی- تایباد

مطالعات ژئوفيزيك به روش سونداژزنی الکتریکی(گمانه الکتریکی قائم) (VES) و پروفیل‌زنی شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف سفره آب زیرزمینی در محدوده‌ی معدنی سنگ‌آهن شش آب متعلق به شرکت معدن سنگ آهن احیای سپاهان در شهرستان سنگان و همچنین بررسی پتانسیل و میزان ذخیره آب چاهی واقع در دشت کرات تایباد، با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی به همراه آقای مهندس اشکان رضایی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در شهریور ماه 96 انجام شد.

30 مرداد

محدوده اکتشافی چاه ریسه استان اصفهان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی

21 مرداد

محدوده اکتشافی حسین آباد-قیدار

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی

10 مرداد

محدوده اکتشافی راشک-کلاردشت

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب(گالن)

05 تیر

محدوده اکتشافی جلیل آباد- زنجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

12 اردیبهشت

معدن کبوترکوه- گناباد

مطالعات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی بر اساس قرارداد منعقد شده بین شرکت نسوز فرآوران کویر گناباد به عنوان کارفرما و آقای مهندس مجتبی راکی به عنوان مشاور و مجری ژئوفیزیک در بخشی از محدوده اکتشافی کبوترکوه واقع در حدود 45 کیلومتری جنوب شرق شهر گناباد در بازه زمانی8/2/97 لغایت 12/2/97 صورت پذیرفته است. به منظور بررسی‌های ژئوفیزیکی در این محدوده اکتشافی از روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) استفاده شده است. در این روش اکتشافی، با‌توجه به ویژگی‌های مثبت آرایش پل دایپل از جمله سیگنال قوی و عمق نفوذ بالا و دقت بالای آرایش دوقطبی-دوقطبی، ازترکیب این دو آرایش به منظور برداشت داده‌ها استفاده گردید. در مجموع کل نقاط اندازه گیری شده در این محدوده اکتشافی 1130 نقطه می باشد. این نقاط در امتداد 3 مقطع با فواصل الکترودی 20 متری تا عمق بیشینه 175-200 متری برداشت شده است

13 فروردین

معدن مس رمشک

مطالعات ژئوالکتریک با روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت سنجی الکتریکی با هدف اکتشافی کانه‌زایی مس و اکتشاب منابع آب زیرزمینی در محدوده اکتشافی کرماهو-رمشک و نواحی پیرامون با اجرای آرایه مستطیلی در محدوده‌ای به وسعت 1781/13 هکتار(تعداد 490 ایستگاه داده‌برداری) و اجرای مجموعا سه پروفیل (با تعداد 930 ایستگاه) با هدف بررسی نتایج عمقی بی‌هنجاری‌ها (شکل 1) و 13 سونداژهای الکتریکی از تاریخ 16/1/1397 لغایت 26/1/1397 انجام گرفته است.

1396

10 آبان

اکتشاف آهن در شمال کشور مالزی

در این پروژه از مطالعات مغناطیس‌سنجی در چند محدوده اکتشافی واقع در نواحی شمالی کشور مالزی با هدف اکتشاف آهن مگنتیتی استفاده شد.

04 مهر

محدوده اکتشافی حاج‌سیران- زنجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و سرب و روی

30 شهریور

محدوده اکتشافی شیخدرآباد-میانه

مطالعات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی بر اساس قرارداد منعقد شده بین مهندس هانی کرمی به عنوان کارفرما و جناب آقای مهندس مجتبی راکی به عنوان مشاور و مجری ژئوفیزیک در بخش شمالی محدوده معدنی شیخدرآباد واقع در حدود 20 کیلومتری جنوب غرب شهر میانه در بازه زمانی30/6/96 لغایت 4/7/96 صورت پذیرفته است. به منظور بررسی‌های ژئوفیزیکی در محدوده شیخدرآباد توسط روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS)، با‌توجه به ویژگی‌های مثبت آرایش پل دایپل از جمله سیگنال قوی و عمق نفوذ بالا، از این آرایش به منظور برداشت داده‌ها استفاده گردید. در مجموع کل نقاط اندازه گیری شده در این محدوده اکتشافی 2762 نقطه می باشد. این نقاط در امتداد 3 مقطع با فواصل الکترودی 20 متری و 40 متری تا عمق بیشینه 200 متری برداشت شده است. در بخشی از مقطع شماره 2، با هدف بررسی عمق بیش از 200 متری(تا حدود 300 متری) از آرایه پل-پل نیز استفاده شده است.

21 شهریور

محدوده اکتشافی زاچکان- ابهر

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس سرب و روی

06 شهریور

معدن طلای پورفیری چاه زرد

عملیات مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی و روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) ، به منظور برداشت لایه های ساختاری ممکن در پروژه اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي طلا و نقره در بخشی از محدوده اکتشافی چاه‌زرد، توسط مهندس مجتبی راکی و مهندس مهدی گنج‌خانی، در شهریورماه 1396 انجام گرفته است.

19 مرداد

محدوده اکتشافی تازه کند زنجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

07 مرداد

معدن سرب و روی تاجکوه- بافق یزد

مطالعات ژئوفیزیک به روش قطبش‌پذیری القایی و مقاومت ویژه الکتریکی بر اساس قرارداد منعقد شده بین شرکت مهندسی و مشاوره‌ای پارس‌اولنگ به عنوان کارفرما و جناب آقای مهندس مجتبی راکی به عنوان مشاور و مجری ژئوفیزیک در بخش شمالی محدوده معدنی تاجکوه واقع در 200 کیلومتری جنوب شرق شهر یزد و 55 کیلومتری جنوب شرق شهر بافق در بازه زمانی7/5/96 لغایت 10/5 96 صورت پذیرفته است.

1395

25 اسفند

اکتشاف سفره آب زیرزمینی در معدن آهن اسمالون- مروست استان یزد

مطالعات ژئوفيزيك به روش سونداژزنی الکتریکی(گمانه الکتریکی قائم) (VES) و پروفیل‌زنی شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف سفره آب زیرزمینی در محدوده‌ی معدنی سنگ‌آهن اسمالون متعلق به شرکت آریاجنوب ایرانیان واقع در شهرستان مروست، با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی به همراه آقای مهندس مهدی گنج‌خانی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در سه فاز از اسفند 95 لغایت اسفند 96 انجام شد(فاز اول در اسفند 95 و خرداد 96، فاز دوم در مهر 96 و فاز سوم در اسفند 96). در این سه فاز مجموعا 4901 قرائت در اجرای پروفیلی(12 پروفیل) و تعداد 22 سونداژ الکتریکی برداشت شده است. در فاز اول 21 سونداژ و 5 پروفیل، در فاز دوم 3 پروفیل و در فاز سوم نیز 4 پروفیل و یک سونداژ اجرا شد.

15 اسفند

محدوده اکتشافی حدید 2- اسمالون استان یزد- شهرستان مروست

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی به منظور اكتشاف نواحی حاوی سولفور (بررسی احتمال تشکیل ذخیره مس سولفید توده‌ای آتشفشانزاد ) در محدوده اکتشافی حدید 2 و نواحی پیرامون آن واقع در 60 کیلومتری شمال‌غرب شهرستان مروست (10 کیلومتری شمال‌غرب کمپ معدن اسمالون) با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی به همراه آقای مهدی گنج‌خانی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) انجام شد.

24 بهمن

محدوده اکتشافی قلعه زرگر- نایبند

مرحله دوم مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی مس در محدوده اکتشافی قلعه‌زرگر واقع در شهرستان طبس و در مجاورت روستای نایبند با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی و مهندس مهدی گنج‌خانی در اریبهشت‌ماه 1396انجام شد.

13 دی

محدوده اکتشافی سرچاه شور-خوسف

مطالعات ژئوفيزيك به روش مغناطیس‌سنجی و شارژپذیری- مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی مس-طلای پورفیری، و رگه‌های اپی‌ترمال مس-طلا و منگنز در محدوده اکتشافی ابراهیم چاجی(سر چاه شور) واقع در شهرستان خوسف و در مجاورت روستای سرچاه‌شور با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از آقایان مجتبی راکی و مهدی گنج‌خانی(كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در دی‌ماه 1395 انجام شد.
در این مطالعات، از دو روش مغناطیس‌سنجی و IP&RS استفاده شده است.

07 دی

محدوده اکتشافی کوه تنگال سنگان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور برداشت لایه های ساختاری ممکن در پروژه اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي مگنتیت در بخشی از محدوده اکتشافی کوه تنگال، توسط مهندس مجتبی راکی و مهندس مهدی گنج‌خانی، به مدت 3 روز در دی ماه 1395 انجام گرفته است.
این مطالعات مغناطیس‌سنجی در بخشی از محدوده به ابعاد 500 متر در 1200 متر انجام شده است. در این بخش از محدوده تعداد 1599 ایستگاه، در شبکه‌ای 10×40 با راستای خطوط جنوبی-شمالی(فواصل خطوط 40 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر) داده‌برداری انجام شد.

07 آذر

محدوده اکتشافی شورک-خوسف

مطالعات ژئوفيزيك به روش مغناطیس‌سنجی و شارژپذیری- مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی مس-طلای رگه‌ای (مقاطع 1 تا 4) و سرب و روی رگه‌ای(مقاطع 5 تا 7) در محدوده اکتشافی رحیمی پور(شورک) واقع در شهرستان خوسف و در مجاورت روستای سرچاه‌شور با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از آقایان مجتبی راکی و مهدی گنج‌خانی(كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در آذر‌ماه 1395 انجام شد.
در این مطالعات، ازروش ژئوفیزیکی IP&RS استفاده شده است. در این روش ژئوفیزیکی از آرایش الکترودی پل-دایپل با فواصل الکترودی متفاوت برای دست‌یابی به عمق‌های مختلف استفاده شد:
آرایش ترکیبی آرایه‌های قطبی-دوقطبی رفت و برگشت با فواصل الکترودی 5 و 10 متری که مجموعا در محدودۀ مورد مطالعه در طول 7 مقطع تعداد 3000 قرائت IP&RS برداشت شد. در اين مطالعات از يك سیستم اندازه گيري شارژيبيليته و مقاومت‌سنج ساخت شركت GDD کانادا متشکل از یک دستگاه فرستنده جریان مدل TX II با توان 3600 وات و حداکثر ولتاژ 2400 ولت و یک دستگاه گیرنده 16 کاناله مدلGRX8-32 و یک دستگاه مولد جریان الکتریسیته ژاپنی با توان 7500 وات استفاده شد. سیستم مذکور با آخرین تکنولوژی روز دنیا مطابقت داشته و در سال 2012 ساخته شده اند.
در برداشتهای ژئوالکتریک از تکنولوژی سوئیچ‌باکس به‌جای قرقرة پتانسیل استفاده شد. در این تکنولوژی ابتدا 20 الکترود پتانسیل در موقعیت خود قرار داده می‌شوند. سپس ارتباط این الکترودها توسط کابل‌های 20 رشته-ای به سوئیچ‌باکس برقرار می‌شود. هر الکترود پتانسیل به یک رشته از 20 رشته سیم کابل مذکور متصل می‌گردد.

02 آبان

محدوده معدنی تاجکوه-بافق یزد

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی

15 مهر

محدوده اکتشافی امام کندی، زنجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

12 شهریور

محدوده اکتشافی منگنز نوده(ناصر احمدی‌نیا)، جنوب سبزوار

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی منگنز در محدوده اکتشافی منگنز نوده(ناصر احمدی‌نیا) واقع در شهرستان سبزوار، بخش روداب و در مجاورت روستای نوده با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی به همراه نمایندگان کارفرما آقایان دکتر حسین حاج‌میرزا و دکتر حسن شریعتی در شهریورماه 1395انجام شد.در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژه‌ی الكتريكي استفاده شد. در این روش ژئوفیزیکی از ترکیب دو نوع آرایش الکترودی با فواصل الکترودی متفاوت برای دست‌یابی به عمق‌های مختلف استفاده شد:
آرايش ترکیبی آرایه‌های دوقطبی – دوقطبی و قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 10 متر،پرش 10 متر و فواصل الکترودی 5 متر و پرش 5 متر بوده که مجموعا در محدودۀ مورد مطالعه در طول 3 مقطع تعداد 1000 قرائت IP&RS برداشت شد.

19 مرداد

محدوده اکتشافی گزو، دیهوک

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

27 اردیبهشت

معدن آهن روستای دولت‌قلعه، سقز، کردستان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در دو زون مجزا از محدوده معدنی دولت‌قلعه در حوالی روستاهای درتفه و قشلاق، صورت گرفته است. مدت زمان برداشت 4 روز از 28 اردیبهشت تا 1 خرداد ۱۳۹۵ بوده و تعداد ایستگاههای قرائت شده مجموعاً پس از حذف داده های بی کیفیت 2527 ایستگاه (2257 ایستگاه در زون 1 و 270 ایستگاه در زون 2) می باشد. مطالعه در 2 زون مورد توجه کارفرما صورت گرفته است که بنا بر نظر ایشان به نام های زون۱(مجاور روستای درتفه) و زون2(مجاور روستای قشلاق) نامگذاری شده‌اند. مطالعات مغناطیس‌سنجی در این دو زون به‌ترتیب با وسعتی در حدود 8/27 و 5/2 هکتار انجام شده است. مساحت کل محدوده اکتشافی حدود 20 کیلومتر مربع می‌باشد.در این مطالعات در زون 1، 2527 ایستگاه، در شبکه‌ای 10×20 با راستای خطوط جنوبی-شمالی و شرقی-غربی(فواصل خطوط 20 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر) داده‌برداری انجام شد. در زون 2 نیز 282 ایستگاه در شبکه10×10 با راستای خطوط شرقی-غربی داده‌برداری انجام شده است

15 اردیبهشت

معدن آهن کلکه، روستای سرنجیانه، شهرستان دهگلان، استان کردستان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در سه زون مجزا از محدوده معدنی سرنجیانه ‌ در حوالی روستای سرنجیانه -دهگلان، با همکاری شرکت‌های زمین فیزیک معدن کاوان و شرکت اکتشافات معدنی زمین خاوران صورت گرفته است. مدت زمان برداشت ۳ روز از ۲۶ تا ۲۸ فروردین ۱۳۹۵ بوده و تعداد ایستگاههای قرائت شده مجموعاً پس از حذف داده های بی کیفیت ۱۰۶0 ایستگاه می باشد. مطالعه در ۳ زون مورد توجه کارفرما صورت گرفته است که بنا بر نظر ایشان به نام های زون۱، زون۲ و زون۳ نامگذاری شده اند. این مطالعات مغناطیس‌سنجی در این سه زون به‌ترتیب با وسعتی در حدود 5/9 ، 2/3 و 4/8 هکتار انجام شده است.

09 اردیبهشت

اکتشاف سفره آب زیرزمینی، سنگان- خراسان رضوی

مطالعات ژئوفيزيك به روش سونداژ زنی الکتریکی(گمانه الکتریکی قائم) (VES) و پروفیل‌زنی شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف سفره آب زیرزمینی در محدوده‌های معدنی سنگ‌آهن متعلق به شرکت معادن سنگ آهن احیاء سپاهان واقع در شهرستان خواف، بخش سنگان با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از نگارنده به همراه آقایان مهندس مهران عابدی و مهدی گنج‌خانی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك و مهندسی معدن) در دو فاز مجزا و در اردیبهشت و بهمن ماه 1395 انجام شد

15 فروردین

معدن مس پورفیری میدوک، بخش لیچینگ

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف مطالعات پایداری هیپ لیچینگ

1394

07 آبان

محدوده معدنی گلوبریت گرماب واقع در 32 کیلومتری جنوب‌شرق شهرستان سمنان

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی ماده معدنی سولفات مضاعف سدیم و کلسیم بی‌آب(نمک گلوبریت) در محدوده معدنی گرماب واقع در 32 کیلومتری جنوب‌شرق شهرستان سمنان با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی به همراه آقایان مهندس امید باقرپور و مهندس مهدی گنج‌خانی(كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در آبان‌ماه 1394 انجام شد.
در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژه‌ی الكتريكي استفاده شد. در این روش ژئوفیزیکی از دو نوع آرایش الکترودی با فواصل الکترودی متفاوت برای دست‌یابی به عمق‌های مختلف استفاده شد

20 مهر

محدوده اکتشافی کلاته‌لالا(ذاکری) استان خراسان رضوی- شهرستان سبزوار- بخش روداب روستای کلاته‌لالا

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی مس سولفوره در محدوده اکتشافی کلاته‌لالا(ذاکری) واقع در شهرستان سبزوار، بخش روداب و در مجاورت روستای کلاته‌لالا با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از مهندس مجتبی راکی به همراه آقایان مهندس امید باقرپور و مهندس مهدی پورمحمد سمرقندی(كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در مهر‌ماه 1394 انجام شد.
در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژه‌ی الكتريكي استفاده شد. در این روش ژئوفیزیکی از سه نوع آرایش الکترودی با فواصل الکترودی متفاوت برای دست‌یابی به عمق‌های مختلف استفاده شد.

14 مهر

محدوده ای در جنوب شاهرود

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی آهن هماتیتی.

09 شهریور

محدوده اکتشافی خوشرود- کاشمر

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

23 اردیبهشت

آبگرم- خوسف

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس-طلای رگه‌ای

14 اردیبهشت

روستای گاچ- بخش ششتمد- سبزوار

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

1393

14 بهمن

کلاته‌رشم- محدوده اکتشافی دوزج- معلمان

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی مس سولفوره در محدوده اکتشافی دوزج واقع در جنوب شهرستان دامغان و در مجاورت روستای کلاته‌رشم با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از آقایان مهندس مجتبی راکی، مهندس مهران عابدی و مهندس ایمان احمد‌آبادی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك و مهندسی اکتشاف معدن) در اسفندماه 1393 انجام شد.
محدوده اکتشافی مس دوزج با برخورداري از ويژگي‌هاي قابل توجه زمين‌شناسي ساختاري و جايگاه تكتونيكي مناسب، در بخش مرکزی استان سمنان، قابليت‌هاي بسيار ارزشمندي به ‌لحاظ ذخاير معدني فلزي به‌خصوص، مس را دارا است. فعالیت‌های معدنی قدیمی به صورت حفر چاهک‌های اکتشافی در جنوب باختری این محدوده، مبین وجود کانه¬زایی مس در این منطقه است.

23 آذر

روستای ابراهیم‌آباد-فردوس

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی

18 آذر

روستای گلبو- جنوب نیشابور

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

10 آذر

آدربلندان-تفت-کرمان

کانسار اسکارنی آدربلندان دراستان یزد، شهرستان تفت(40 کیلومتری غرب تفت)قرار دارد. در این مطالعات از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس استفاده شد.

19 آبان

محدوده ای واقع در شهر ریوش

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

06 آبان

مس پورفیری سوناجیل

در این گزارش مطالعات ژئوفیزیکی انجام شده در محدوده اکتشافی سوناجیل مورد بررسی مجدد قرار گرفته است.بررسی های ژئوفیزیکی ناهنجاری قوی و وسیع عنصر مس را مشخص نمود که در کنار سایر شواهد از گسترش و شدت هاله های عنصر مس وجود احتمالی توده های معدنی عمیق استنباط گردید .
آلتراسیون های موجود آرژیلیک ، فیلیک ، پتاسیک ، سیلیسیفکاسیون بوده و کوارتز ، کائولینیت ، مونت موریلونیت و سانیدین کانیهای فاز اصلی هستند . واحدهای سنگی منطقه شامل آندزیت ، آنرزیت مگاپورفیری ، آندزیت پورفیری آئوسن ، دایک ها و آپوفیزهای نفوذی ، بازالت کواترنر و استوک کوارتز مونزونیتی تا کوارتز مونزودیوریتی اینچه است .

17 مهر

معدن آهن قطان شهر حلب استان زنجان

عملیات داده‌برداری مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در دو محدوده‌ در حوالی روستای حلب-دندی، توسط آقایان بهمن محمدی و آقای مهندس حبیبی با نظارت آقای مهندس مجتبی راکی به عنوان نماینده و کارشناس ژئوفیزیک شرکت اسپیر، در مهرماه 1393 انجام گرفته است.
این مطالعات مغناطیس‌سنجی در دو بخش مجزا با نام‌های معدن شماره 1 و معدن قطان و به‌ترتیب با وسعتی در حدود 12/58 و 7/22 هکتار انجام شده است. در آن مطالعات در معدن شماره 1، 3488 ایستگاه، در شبکه‌ای 10×20 با راستای خطوط جنوب‌غربی-شمال‌شرقی(فواصل خطوط 20 متر و فواصل ایستگاه‌ها در یک خط 10 متر) داده‌برداری انجام شد.

11 شهریور

محدوده اکتشافی خوشاب- ندوشن یزد

این مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطیس‌سنجی، به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده‌ی خوشاب یزد، شامل کلیه مراحل داده‌برداری، پردازش و ارائه گزارش نهایی توسط آقایان مرتضی موسی‌خانی، علیرضا نوایی و بهمن محمدی در اسفندماه 1392 انجام گرفته است. در این گزارش ضمن پردازش مجدد داده‌های برداشت شده به بررسی و کنترل نتایج ارائه شده در گزارش قبلی و همچنین پردازش و تحلیل مجدد پرداخته شد.

20 مرداد

محدوده مس داشکسن

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

08 مرداد

راور-روستای گزک

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس رسوبی

27 خرداد

مس-مولیبدن پورفیری روستای پاباز، غرب نیشابور

در این پروژه، در روش IP&RS از ترکیب آرایه‌های دوقطبی-دوقطبی، قطبی-دوقطبی و قطبی-قطبی بهره گرفته شده است که نهایتاً مدل‌های وارون حاصله در قیاس با نتایج گمانه‌های حفر شده، با دقت جانبی و عمقی قابل قبولی در محدوده‌ی اکتشافی پاباز ارائه شده‌اند. این آرایه‌های ترکیبی، ضمن بهره‌گیری از مزیت‌های هر آرایه و پرهیز یا کاهش نقاط ضعف آن‌ها، امکان بررسی اعماق بیشتری را با مشکلات اجرایی کمتری فراهم می‌آورند. نتیجه‌ی این مطالعه، تشخیص پتانسیل فراوان کانه‌زایی مس-مولیبدن پورفیری در این محدوده‌ی اکتشافی و تایید آن توسط گمانه‌های حفر شده بوده‌است.

21 خرداد

تربت جام-روستای دوسنگ

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

07 خرداد

بوانات-محدوده آقای روحانی

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی مس سولفوره در محدوده اکتشافی روحانی واقع در شهرستان سوریان و در مجاورت روستای جعفریه در خرداد‌ماه 1393 انجام شد.آرايش بكار رفته در اين روش ترکیب آرایش‌های دوقطبی – دوقطبی و قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 20 متر و 10 متر بوده که مجموعا در محدودۀ مورد مطالعه در طول 4 مقطع تعداد 1228 قرائت IP&RS برداشت شد. در آرایه دایپل-دایپل(دوقطبی-دوقطبی) از 1=n تا 11=n، در آرایه پل-دایپل(قطبی-دوقطبی) از 8=n تا 11=n برداشت گردید. بر اساس این روش ترکیبی، با فواصل الکترودی 20 متری تا عمق90 متر و با فواصل الکترودی 10 متری تا عمق 45 متری در مسیر مقطع‌ها مورد مطالعه قرار گرفته است.

10 اردیبهشت

چند محدوده اکتشافی حوالی شهر بردسکن- درونه

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

20 فروردین

طرود، حوالی معدن چاه‌موسی

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

1392

11 اسفند

روستای کوران، لارستان فارس

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی کانی‌زایی آهن هماتیتی در محدوده اکتشافی لارستان(کوران) واقع در شهرستان لارستان و در مجاورت روستای کوران با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از آقایان مجتبی راکی و اشکان رضایی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در اسفند‌ماه 1392 انجام شد.

25 بهمن

محدوده‌های اکتشافی در جیرفت و عنبر آباد

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

11 بهمن

محدوده اکتشافی واقع در 30 کیلومتری شهر بابک

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس. این پروژه در دو فاز متوالی در بهمن و اسفند 1392 اجرا شده.

08 بهمن

معدن مس آبگاره، طرود

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی سولفور مس و مناطق سیلیسی‌شده در محدوده اکتشافی آبگاره واقع در شهرستان شاهرود و در مجاورت روستای آبگاره با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از آقای مهندس مجتب راکی به همراه آقای مهندس کیوان باولی (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در بهمن ماه 1392 انجام شد.

07 آذر

محدوده های اکتشافی آفتابرو و علیشار- حوالی شهرستان بوئین زهرا

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی پلی‌متال

06 شهریور

معدن آهن حسن سالاران سقز

مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطيس سنجي به منظور اكتشاف زون كاني‌سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده‌ای در مجاورت روستا‌ی حسن‌سالاران، واقع در 30 کیلومتری جنوب شهرستان سقز در شهریور‌ماه و بهمن ماه سال 1392 در دو فاز مجزا انجام شد.
هم اکنون این معدن آهن فعال است و در حال بهره برداری می باشد.

03 مرداد

محدوده اکتشافی زرین‌تاج شهرستان زنجان- روستای آغجه‌قلعه

مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی سولفور و مناطق سیلیسی‌شده در محدوده اکتشافی زرین‌تاج واقع در شهرستان زنجان و در مجاورت روستای آغجه‌قلعه در مرداد ماه 1392 انجام شد. مطالعات در سه ناحیه مجزا که پیش از این ترانشه‌هایی در آن‌ها حفر شده بود صورت گرفته است.

14 خرداد

منطقه صالح‌آباد- خراسان رضوی

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی گالن(سرب).

08 خرداد

معدن آهن حوالی شهر زنجان

این محدوده اکتشافی در 30-40 کیلومتری جنوب‌غرب شهرستان زنجان و در نزدیکی روستای دوران قراردارد.
مطالعات مقدماتی به روش مغناطیس‌سنجی با دستگاه مغناطیس‌سنج ساخت کشور کانادایی مدل GSM-19Tدر قسمت‌هایی از محدوده صورت پذیرفت.

05 اردیبهشت

معدن مادآباد-قیدار-زنجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سرب و روی.
در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژة الكتريكي استفاده شد. آرايش بكار رفته در اين روش، ترکیب آرایش‌های دوقطبی– دوقطبی و قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 20 و 10 متر بوده که در محدودۀ مورد مطالعه با برداشت تعداد 2036 ایستگاه در امتداد 9 مقطع اجرا گرديد. بر اساس این روش ترکیبی، با فواصل الکترودی 20 متری تا عمق100 متر و با فواصل الکترودی 10 متری تا عمق 50 متری در طول مقطع‌ها مورد مطالعه قرار گرفت.

1391

15 بهمن

معدن مولیبدن پورفیری سیاه‌کمر-میانه

پیرو قرارداد‌های منعقد شده بین شرکت آریا کانسار ثمین به‌عنوان کارفرما و مجتبی راکی به‌عنوان مشاور و مجری ژئوفیزیک، مطالعات ژئوفيزيك به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) به منظور اكتشاف نواحی حاوی سولفور و مناطق سیلیسی‌شده در کانسار مولیبدن پرفیری محدوده اکتشافی سیاه‌کمر واقع در شهرستان میانه با اعزام اكيپ ژئوفيزيك در سه مرحله متوالی و با فواصل زمانی کم از یکدیگر انجام شد. مطالعات در دو بخش از محدوده صورت پذیرفت که از آن‌ها با عناوین بخش کانسار شمالی و بخش کانسار جنوبی محدوده مطالعاتی یاد شد.
در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژه‌ی الكتريكي استفاده شد. آرايش بكار رفته در اين روش، ترکیب آرایش‌های دوقطبی– دوقطبی ، قطبی-دوقطبی و قطبی-قطبی با فواصل الکترودی 20 متر بوده که در بخش شمالی محدوده‌ی مورد مطالعه تعداد 8922 ایستگاه در امتداد 4 مقطع و در بخش جنوبی تعداد 7061 ایستگاه برداشت شد. بر اساس این روش ترکیبی، با فواصل الکترودی 20 متری، تا عمق 225متری در طول مقاطع مورد مطالعه قرار گرفت.
هم اکنون معدن سیه کمر بزرگترین ذخیره پورفیری مولیبدن پورفیری کشور را دارا میباشد.این معدن از این نظر منحصربه‌فرد است که فقط مولیبدن دارد در حالی که به‌طور معمول این ماده معدنی به همراه مس استخراج می‌شود.

27 آبان

رفسنجان - 6 کیلومتری معدن مس سرچشمه

به دلیل نزدیکی محدوده‌ی اکتشافی به معدن مس سرچشمه(6 کیلومتر هوایی)، انگیزه‌ی وافری برای انجام مطالعات اکتشافی وجود داشت. در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژة الكتريكي استفاده شد. آرايش بكار رفته در اين روش، ترکیب آرایش‌های دوقطبی– دوقطبی و قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 20 متر بوده که در محدودۀ مورد مطالعه با برداشت تعداد 500 ایستگاه در امتداد 3 پروفيل اجرا گرديد. بر اساس این روش ترکیبی، این امکان که تا اعماقی در حدود 85 متری در طول پروفیل‌ها را مورد مطالعه قرار دهیم فراهم گردید.
دو پروفیل در یک بخش از محدوده‌ی مورد مطالعه و پروفیل آخر در بخش دیگری با فاصله‌ای 250 متری از دو پروفیل قبلی اجرا گردید تا بتوانیم از ناحیه‌ی وسیعتری از این محدوده اطلاعات ژئوفیزیکی در دست داشته باشیم.

18 آبان

محدوده ای واقع در حوالی روستای نجف‌آباد- طارم سفلی

مطالعات ژئوفيزيك به منظور اكتشاف سولفیدهای مس در روستای نجف‌آباد بخش طارم سفلی از استان قزوین با اعزام اكيپ ژئوفيزيك متشكل از آقایان مهندس مجتبی راکی و مهندس محمود قوامي لاهيجي (كارشناسان ارشد ژئوفيزيك) در آبان‌ماه 1391 انجام شد.
در اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژة الكتريكي استفاده شد. آرايش بكار رفته در اين روش، ترکیب آرایش‌های دوقطبی– دوقطبی و قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 10 متر و 5 متر بوده که در محدودۀ مورد مطالعه با برداشت تعداد 447 ایستگاه در امتداد 3 پروفيل اجرا گرديد. بر اساس این روش ترکیبی، با فواصل الکترودی 10 متر، تا اعماقی در حدود 45متری در طول پروفیل‌ شماره‌ی یک و با فواصل الکترودی 5 متر، تا اعماق حدود 25 متری در طول پروفیل‌های شماره‌ی دو و سه را مورد مطالعه قرار داده‌ایم. دلیل استفاده از فواصل الکترودی 5 متر، ضخامت کم رگه‌های حاوی کانی‌سازی در این محدوده‌ بوده است.

22 شهریور

محدوده‌ای واقع در حوالی روستای نخودان- بردسیر

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

10 شهریور

معدن عسکریه- رفسنجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس

02 مرداد

محدوده اکتشافی زرین‌تاج شهرستان زنجان- روستای آغجه‌قلعه

این محدوده واقع در شهرستان زنجان و در مجاورت روستای آغجه‌قلعه با اعزام اكيپ ژئوفيزيك در مرداد ماه 1392 انجام شد. مطالعات در سه ناحیه مجزا که پیش از این ترانشه‌هایی در آن‌ها حفر شده بود صورت گرفته استدر اين مطالعات از روش شارژپذيري و مقاومت ويژه‌ی الكتريكي استفاده شد. آرايش بكار رفته در اين روش، ترکیب آرایش‌های دوقطبی– دوقطبی ، قطبی-دوقطبی با فواصل الکترودی 10 متر و 5 متر بوده که مجموعا در این محدوده‌ی مورد مطالعه تعداد 593 ایستگاه در امتداد 5 مقطع برداشت شد.

26 خرداد

معدن مرشون، ابهر

مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطيس سنجي به منظور اكتشاف زون كاني سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده‌ای در 32 کیلومتری شمال‌شرق شهرستان ابهر از شهرستان‌های استان زنجان در خرداد‌ماه سال 1391 انجام شد

11 خرداد

معدن آهن خاک سرخ، ندوشن

مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطيس سنجي به منظور اكتشاف زون كاني سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده‌ای در 42 کیلومتری جنوب‌غرب ندوشن از از دهستان‌های بخش خضرآباد شهرستان یزد در خرداد‌ماه سال 1391 انجام شد.

13 اردیبهشت

منطقه پشت رود- بردسیر

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی سولفورهای مس رگه ای.

1390

25 بهمن

محدوده اکتشافی واقع در حوالی شهر سیرجان

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی آهن هماتیتی.

09 بهمن

محدوده ای واقع در رشتخوار، تربت حیدریه

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس سولفوره.

03 آبان

اکتشاف آهن در معدن غوله گوره سقز

مطالعات ژئوفیزیک به روش مغناطيس سنجي به منظور اكتشاف زون كاني سازي حاوي آهن از نوع مگنتيت در محدوده‌ای در مجاورت روستا‌ی مرزان، واقع در 30 کیلومتری جنوب شهرستان سقز در آبان‌ماه سال 1390 انجام شد. فاز دوم این مطالعات در آذرماه 1390 تکمیل شد.

06 مهر

اکتشاف آهن در محدوده ای اکتشافی واقع در اینچه رهبری، زنجان

با استفاده از روش مغناطیس‌سنجی پتانسیل‌یابی نواحی مستعد کانه‌زایی آهن مگنتیتی صورت پذیرفت و مشاورات لازم به کارفرمای محترم ارائه گردید.

13 تیر

اکتشاف مس و طلا در محدوده ای اکتشافی واقع در ورزرقان، اهر

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانه زایی مس و طلا.

05 خرداد

اکتشاف کانه‌زایی مس در محدوده اکتشافی بیدخت شهرستان گناباد

روش مورد استفاده: شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS)
تجهیزات: گیرنده و فرستنده کانادایی ساخت شرکت GDD

20 فروردین

اکتشاف کانه‌زایی مس در معدن متروکه مس‌کنی، چوپانان

در این مطالعات از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با استفاده از تجهیزات کانادایی ساخت شرکت GDD استفاده شد.

1389

28 دی

اکتشاف مس-نیکل در محدوده اکتشافی پاتنگ، جنوب شهرستان بیرجند

اجرای عملیات داده‌برداری به روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) در این محدوده اکتشافی با هدف اکتشاف کانه‌زایی مس-نیکل صورت پذیرفته است.

05 دی

اکتشاف سیستم مس-طلای پورفیری در معدن شادان خوسف

استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف سیستم مس-طلای پورفیری در این محدوده اکتشافی و در فاز تکمیلی این مطالعات در دستور کار قرار گرفت. هم اکنون معدن طلای شادان در مرحله استخراج است و ساخت کارخانه فرآوری طلا برای تولید شمش طلا در این منطقه است.

26 آبان

اکتشاف آهن در معدن آریاجنوب زرند

در این عملیات اکتشافی، با استفاده از روش مغناطیس‌سنجی و تجهیزات کانادایی، کانه‌زایی آهن مگنتیتی مورد کاوش قرار گرفته است. این معدن، هم اکنون یکی از معادن فعال در این منطقه است.

25 مهر

اکتشاف آهن در معدن گلستان آباد زنجان

روش اکتشافی مورد استفاده در اکتشاف کانسار آهن مگنتیتی در این محدوده اکتشافی، روش مغناطیس‌سنجی با استفاده از تجهیزات کانادایی بوده است.

03 مرداد

اکتشاف مس و سرب-روی در محدوده اکتشافی چهره‌آباد زنجان

در این عملیات اکتشافی، با استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) کانی‌زایی‌های مس و سرب-روی مورد کاوش قرار گرفت. در این مطالعات از دستگاه تک کاناله IRIS استفاده شد.

20 تیر

اکتشاف مس در محدوده اکتشافی شیرمشه زنجان

در این عملیات اکتشافی روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) با هدف اکتشاف کانی‌های سولفوره مس استفاده شد.

15 تیر

اکتشاف آهن در محدوده‌ای اکتشافی واقع در شهرستان سیرجان

با استفاده از روش مغناطیس‌سنجی و با هدف اکتشاف آهن مگنتیتی این عملیات ژئوفیزیک طراحی و اجرا شد.

02 تیر

اکتشاف آهن در معدن گلجیک زنجان

استفاده از روش مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف رگه‌های کانه‌دار از نوع آهن مگنتیتی از اهداف اصلی این پروژه بوده است.

17 خرداد

اکتشاف مس در محدوده‌ای اکتشافی واقع در قره‌چمن بستان آباد

در این عملیات اکتشافی با استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) کانی‌های سولفوره مس در یک سیستم رگه‌ای مورد کاوش و اکتشاف قرار گرفت.

17 فروردین

اکتشاف آهن در معدن مروارید زنجان

اکتشاف هماتیت در رگه‌های موجود که پیش از این با استفاده از روش مغناطیس‌سنجی، امتداد و راستای آنها(به علت آمیختگی با کانی مگنتیت) اکتشاف شده بود، هدف اصلی این عملیات اکتشافی بوده است.

1388

15 اسفند

اکتشاف مس در معدن قشلاق طارم

از اهداف این پروژه اکتشاف سولفورهای مس با استفاده از روش شارژپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی(IP&RS) بوده است.

15 مهر

اکتشاف مس در محدوده گوموش کانی اهر

اکتشاف سولفورهای مس در رگه‌ای با استفاده از روش IP&RS از اهداف اصلی بوده است.

05 تیر

اکتشاف مس و سرب در محدوده‌ای اکتشافی واقع در عباس‌آباد طارم

در این پروژه از روش IP&RS در اکتشاف رگه‌های مس و سرب استفاده شد.

10 اردیبهشت

اکتشاف آهن در معدن راونج دلیجان

در این پروژه از روش مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف آهن مگنتیتی صورت استفاده شد.

1387

30 بهمن

اکتشاف مس در محدوده اکتشافی اویرک الموت قزوین

در این پروژه با استفاده از روش IP&RS سولفورهای مس در یک سیستم رگه‌ای مورد کاوش قرار گرفته است.

14 مهر

اکتشاف مس-طلای پورفیری در معدن شادان خوسف

در این پروژه عملیات داده‌برداری به روش IP&RS(مقاومت سنجی الکتریکی و شارژپذیری القایی) با هدف اکتشاف سیستم مس-طلای پورفیری صورت گرفت.

14 اردیبهشت

اکتشاف آهن در معدن ثامن سیرجان

در این پروژه عملیات داده‌برداری به روش مغناطیس‌سنجی با هدف اکتشاف آهن مگنتیتی صورت گرفت.

© تمام حقوق برای صاحب اثر محفوظ است.

طراحی و پیاده سازی: اشکان رضایی